Om AlltiBygg AB

Är det dags att renovera sommarstugan eller bygga nytt?

Byggföretaget Alltibygg i Gävle AB startades 2004 och drivs av Mats Wallman, Pelle Dahlbom och Håkan Frost som tillsammans har över 45 års erfarenhet av byggbranschen. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar från Stockholm i söder till Bollnäs i norr som söker professionell hjälp med små och stora byggprojekt. Vår huvudsakliga inriktning är nybyggnationer av hus från Fiskarhedenvillan. Men vi utför även renoveringar och tillbyggnader, exempel på  byggprojekt som vi gör t.ex: omläggning av tak och fasadrenoveringar, m.m.

Goda referenser

AlltiBygg är ett flexibelt byggföretag med breda erfarenheter av alla typer av bygg och snickeriprojekt. Vår målsättning är alltid att kunden ska känna sig helt nöjd med både bemötande och arbete. Vi kan lämna goda referenser på begäran. Kontakta oss gärna för mer information.

Snickare till halva priset

Sedan 2009 kan vi även hjälpa privatpersoner att utnyttja Rot-avdraget och halvera vår arbetskostnad vid de flesta renoveringar, om- eller tillbyggnader i privatbostäder som villor och sommarhus!
Läs mer på skatteverkets hemsida